Wat zijn de verschillende soorten systemen?

teenage boy playing multiplayer games op desktop pc in zijn dark room - stock foto - gamen stockfoto's en -beelden

Voor al diegenen die graag spelen en degenen die verlangen naar de wilde dagen van weleer, kunt u een Atari, Nintendo, of PlayStation console in werking te ervaren. Onze lang vervlogen video game consoles zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. Als u van plan bent er een aan te schaffen, kunt u het beste de tijd nemen om te zien welke soorten systemen beschikbaar zijn. Welke spellen zijn er voor elk systeem verkrijgbaar? Welke kwam eerst, de Atari of de Nintendo? Je zult misschien verbaasd zijn over welke console het beste bij jouw stijl past.

1. De Atari 2600

Zoals je weet is gamen een driedimensionale wereld met een eigen taal. Het Atari 2600 spelsysteem was het eerste wild succesvolle systeem dat Atari cartoons en karakters gebruikte om jonge spelers aan te spreken die niet bekend waren met de technologie. Gelukkig is de Nintendo Wii hetzelfde systeem dat gebruik maakt van fictieve tekenfilmfiguren. De Nintendo Wii gebruikt controllers met knoppen, evenals titelkaarten en de spelconsole bevat een bevestiging voor de TV. Het is uiterst eenvoudig om het systeem op te zetten en te gebruiken. Het systeem heeft een verscheidenheid aan spellen die zowel in 2D als in 3D worden gespeeld.

2. De Nintendo DS

De Nintendo DS is het nieuwste draagbare spelsysteem van Nintendo. De console maakt gebruik van een door Nintendo ontwikkeld aanraakscherm. Het aanraakscherm maakt gebruik met twee handen mogelijk, voor taken als tennissen of bowlen. Er is een verscheidenheid aan spellen beschikbaar, waaronder puzzels, rollenspellen en strategiespellen die in multi-player modus kunnen worden gespeeld. De console is ontworpen om een grote verscheidenheid aan gezinsleden aan te spreken, met spellen en activiteiten voor kinderen en volwassenen.

3. De PlayStation Portable

Niet alle PSP's kunnen games spelen, dus als je op zoek bent naar een filmspeler die ook games kan spelen, heeft de Sony PSP Mini deze mogelijkheden niet – hij kan alleen UMD-films afspelen. De console is echter wel in staat om beide soorten media af te spelen, waaronder FullMD en MP4. Een van de geweldige eigenschappen van dit systeem is dat het ook audio kan afspelen, waaronder MP3's. Sluit de PSP gewoon via USB op uw computer aan en sla uw muziek- en fotobestanden op een Memory Stick Duo op.

4. De Xbox 360

Dit is de tweede poging van Microsoft om een videospelsysteem voor thuisgebruik te ontwikkelen. De Xbox 360 is het antwoord van Microsoft op de altijd populaire spelsystemen die tegenwoordig op de markt zijn. Dit spelsysteem is de opvolger van de inmiddels gepensioneerde Xbox. De Xbox 360 maakt gebruik van een diskdrive met het "Xbox"-logo als hoofdlogo. De Xbox kan tot twee geheugenkaarten ondersteunen, maar de beste vorm van de geheugenkaart is ongeveer 160 MB. De kaart is echter erg klein en raakt gemakkelijk kwijt of wordt verkeerd opgeborgen. Dit kan enigszins gecompliceerd zijn als je hem moet terugvinden terwijl je hem niet gebruikt. De Xbox 360 spelconsole is geschikt voor het spelen van vele originele Xbox spellen, alsmede vele retro spellen die kunnen worden gedownload via de Xbox Live online service.

Dit zijn slechts een paar van de populairste systemen die vandaag op de markt zijn. Hoewel geen van hen misschien de "perfecte" raceauto is, zijn ze allemaal goed gebouwd en goed ontworpen. Er is er zeker een die aan uw behoefte in uw huishouden voldoet.

 

Comments are Disabled