Wat moet u zoeken in een IT-bedrijf?

It beheerder

In het algemeen zijn er twee soorten IT-ondersteuning. Er zijn enterprise en non-enterprise. De eerste worden gebruikt door kleine bedrijven en de tweede door grote bedrijven. In grote bedrijven kan er een aantal keuzemogelijkheden zijn. De belangrijkste is helemaal geen. Hoe dan ook, de vraag is welke u moet kiezen. De spanning die u in uw nek voelt, is de spanning om de controle over de IT van uw bedrijf uit handen te geven aan een derde partij. Dat wilt u niet doen. Vertrouw ons maar. Het is niet erg veilig.

Waarom niet? Enterprise IT-ondersteuning is een zeer professionele manier om IT-activiteiten te onderhouden. Een ondernemende IT-manager kan creatiever zijn in het verzorgen van uw zakelijke IT-behoeften. Als u uw zakelijke IT toevertrouwt aan een professioneel bedrijf, kunt u er zeker van zijn dat uw bedrijfsnetwerk in goede handen is. De vraag is wat zijn de dingen die moeten worden gezocht in een IT-bedrijf? We hebben er een aantal als volgt geïdentificeerd: schaalbare oplossingen* betrouwbare diensten* betrouwbare ondersteuning* een standaardoplossing* relevante ervaring* de juiste investering* en één aanspreekpunt voor alle IT-kwesties* een IT-taxatie* een eerste raadpleging om uw onmiddellijke behoeften te begrijpen* een AC-kostenberekening* een initieel opleidingsschema* een jaarlijkse evaluatie om te verzekeren dat aan de normen wordt voldaan* een IT Asset Management Policy* een technologiestrategie* de juiste ondersteuningsniveaus* kapitaalinvestering

Het is niet alleen de prijs die telt. De kwaliteit van uw dienstverlening is zeer belangrijk. Wij leveren onze diensten die niet alleen beperkt zijn tot uw behoeften van vandaag, maar ook aan uw toekomstige behoeften zullen voldoen. Wij werken samen met bedrijven om ervoor te zorgen dat onze oplossingen geschikt zijn voor hun zakelijke behoeften. Wij waarderen onze klanten. Wij zullen nooit proberen om u, uw bedrijf of organisatie te belazeren. U bent onze partner en wij zullen eerlijk met u samenwerken. U bent voor ons niet alleen een klant, u bent een partner. Quality Computer Solutions is een bedrijf dat u zal voorzien van tijdige IT-oplossingen die u zullen helpen uw bedrijf te laten groeien op manieren die u niet had kunnen doen zonder de steun van een goed IT-bedrijf. Tegelijkertijd bieden we meer informatietechnologie dan de meeste kleine bedrijven.

Als u een klein bedrijf hebt, weet u al hoe divers en complex informatietechnologie is. U hebt bijvoorbeeld computernetwerken, telefonie, computersoftware en online media, en dat allemaal tegelijk. Dit kan echt overweldigend zijn. Dit is waar IT-storing gebeurt. IT-diensten bieden u de mogelijkheid om de hoeveelheid technologie die u nodig hebt te verminderen en zelfs te verbeteren. Wij weten dat wanneer u een goed IT-programma hebt, uw bedrijf dat ook heeft. In de loop der jaren zijn er langzaam maar zeker dingen veranderd in de informatietechnologie-industrie. Hoewel u in de toekomst misschien hulp nodig hebt met een paar apparaten, hoeft u de controle over de technologie van uw bedrijf niet uit handen te geven aan IT-bedrijven. U kunt nog steeds de controle hebben over wat en wanneer u de juiste bedrijfstechnologie in uw bedrijf implementeert. IT Business Solutions – Hoe IT-bedrijven de kwaliteit van CRM kunnen waarborgen.

Een van de problemen met CRM is dat het vaak moeilijk is om mensen in dezelfde ruimte te krijgen om samen te werken. Mensen doen vaak alsof ze zakenmensen van verschillende bedrijven zijn. De waarheid is dat het moeilijk is om de zakelijke kant van een bedrijf echt te begrijpen, anders dan vanuit een technologisch perspectief. IRM Solutions – Document enimetrix integratie Een van de problemen die de meeste bedrijven ondervinden bij CRM-integratie is het onvermogen om hun bedrijf te begrijpen. Soms is het moeilijk te begrijpen wie je echte concurrenten zijn. En het is ook gebruikelijk om integratie te verwarren met revolutie. Meestal willen mensen een consultant in de arm nemen om hen te helpen bij de integratie en het “inpassen” van software in hun bestaande systeem. Jammer genoeg brengt dit hen slechts tot op zekere hoogte. De meeste van hun IT mensen zijn goed in het bedienen van een fax machine of het bijhouden van de klanten die komen opdagen voor een verkoopgesprek. Vaak worden die vaardigheden overgedragen op de integratie van documenten en processen.

In de sector wordt algemeen aangenomen dat de mensen die de procedure het best begrijpen, het meest succesvol zullen zijn bij de integratie van een nieuw proces met bestaande systemen. De mensen die het meest succesvol zijn in het mixen en matchen van processen zullen in die meest kritische eerste positie zitten. Als u uw bedrijfsproces succesvoller wilt maken, moet u nagaan wat de meest doeltreffende aanpak voor integratie is. CRM – Het volledig vervulde product. Hoe komt het dan dat de meeste bedrijven nog steeds vertrouwen op papieren documenten, terwijl ze zo gemakkelijk betere processen zouden kunnen implementeren met een goed geïmplementeerde technologie? Er zijn vele factoren, maar een van de belangrijkste is het feit dat CRMUST GROCEFILED-informatie nog steeds de enige echte manier is om te voldoen aan de nalevingsvereisten van de SOX-wetgeving. De rest is slechts ruis.

Lees meer

Werken in de cloud

Comments are Disabled