Waarom u een website ontwerp nodig heeft

 

website

Er zijn geen garanties bij een nieuwe website. U heeft misschien het ontwerpbudget geboden voor een mooi vormgegeven website, maar er is geen garantie dat de website ook wordt zoals u hem wilt hebben.

Let op aardigheidjes waar je geen controle over hebt, want die zijn niet inherent aan WordPress. WordPress werd gemaakt voor een zeer specifieke low-budget website, maar in de kern maakte het grafisch niet veel uit.

U zult merken dat tenzij u een upgrade uitvoert vanuit een moderner website ontwerp programma, u zeer weinig controle heeft over PHP taal en database. U zult uw website moeten herprogrammeren vanuit WordPress, en van tijd tot tijd zult u het moeten aanpassen.

Maar de mechanica van WordPress is potentieel om op elk moment te worden verbeterd. Elke dag wordt WordPress beter.

Nu, er zijn vele redenen om de deskundige inbreng van een webdesigner op uw website te krijgen. Vaak gebruikt WordPress programma’s zoals JavaScript om heen en weer te gaan met de database, en wat dit betekent is dat het veranderen van back-end van het ene HTML-bestand naar het andere een diepgaand effect kan hebben op de mogelijkheden van de website, en dit kan een mechanische impact hebben op een website die uw leven kan veranderen. Ik heb gezien dat computercrashes optreden omdat webontwerpers of programmeurs niet gedetailleerd genoeg waren in de programmering van de website. En vaak is de impact aanzienlijk.

Omdat WordPress zo gebruiksvriendelijk en betrouwbaar is, is de technische vaardigheid die nodig is voor het werk zelden meer dan een middag of twee in totaal om een volledig functionerende website in de lucht te krijgen.

Natuurlijk moet u bij het prioriteren van uw website ook andere belangrijke zaken in overweging nemen, zoals vaardigheden op het gebied van copywriting en SEO (Search Engine Optimization).

Uw site in de lucht krijgen is de eerste stap, maar u zult willen overwegen hem af en toe om te gooien, naarmate uw moordende concurrentie toeneemt en meer huidige werknemers de “waarom niet alles zelf doen”-filosofie aankunnen. En u zult sommige veranderingen aan uw site zelf moeten accepteren als u niet bedreven bent in de programmering.

Dat komt niet door de goedkope ontwerpers, maar doordat de ontwerpen “wanhopig” bij de tijd zijn.

Een bedrijf dat websites ontwerpt, is daarentegen meer bedreven in webprogrammering, grafisch ontwerp en copywriting.

Het uitbesteden van dit werk kan wat vallen en opstaan betekenen bij de beslissing welk website ontwerp bedrijf in te huren, en u zou geen geld willen verspillen aan iemand die geen eisen neemt of die weigert om dingen uit te leggen op de manier waarop de meeste mensen dat wel doen. ?

Maar deze hele website-design outsourcing business is wat deze industrie in leven houdt – consultants die het technische element van een functie voltooien zullen de meest interessante online marketing consultant voor de klant zijn, aangezien hij de code specifiek voor het bedrijf van zijn eigen specifieke klant zal schrijven, en dit vereist een hogere vaardigheid aan de achterkant (niet in het minst omdat het moeilijker is iemand te vinden die het volledige webontwerp en de werkingsstructuur zal omvatten dan het is om code voor een andere markt te construeren).

Lees meer:

Marketing adviseur

Leads genereren

Comments are Disabled