Tips om uw laptop veilig te houden

Telefoon reparatie Nijmegen

 

 

 

Eigenlijk, hangt het er vanaf hoe je het doet.

Als ik zeg “doe het zelf” bedoel ik dat je een professional moet bellen als je dat wilt.

Er zijn wat algemene tips die ik je kan geven met betrekking tot telefoon reparatie...

– De meeste reparatiebedrijven en leveranciers van mobiele telefoons zijn 24 uur per dag open, dus u moet ze bellen om te zien of ze ‘s avonds laat of zelfs 24 uur per dag open zijn.

– Controleer de e-mailreputatie van de winkel; de namen van mensen en de reputatie van de winkel betekenen niets als de e-mail gewichtloos wordt en naar de prullenbak wordt verwezen.

– U zult uw e-mailadres willen cultiveren, althans voor het moment. Mocht uw e-mail gehackt worden of een virusinfectie oplopen, dan weet u immers niet wie u moet benaderen.

– Zorg ervoor dat je portemonnee in orde is. Zelfs als je maar een paar honderd dollar in je portemonnee hebt, is het altijd goed om een tweede pasjesportemonnee mee te nemen. Nummering, naam en adres, deze zijn allemaal uniek.

– Wanneer u in een auto reist, vooral voor een lange afstand, is het beter om een tweede notitieboekje mee te nemen. Nummering, naam en adres, deze zijn allemaal uniek.

– Zorg ervoor dat uw fotokopieerapparaat rechtstreeks is aangesloten op de lijn met de computer die u gebruikt, in plaats van via de modem.

– Uw modem is ingesteld om alle inkomende en uitgaande mail van het internet door te sturen, dus zorg ervoor dat uw mail niet wordt afgesneden.

– Ontkoppel ook de stroom naar de modem, als deze uitgeschakeld is, wanneer de modem niet in gebruik is.

– Wanneer u in een auto reist, moet u uw laptop binnen houden en de veiligheidsgordel gebruiken, of in sommige gevallen beide. Dit verkleint de kans op een kortsluiting, en biedt ook extra bescherming tegen een ongelukkige val.

– Als u in een auto reist, denk er dan aan dat de stoel naast u absoluut geen prioriteit heeft. Uw handen, benen en rug zijn allemaal belangrijk, en u moet ze dienovereenkomstig behandelen.

– Als u in een ergonomische stoel zit, moet u uw voeten direct onder u houden, of op een soort vloermat. Sommige stoelen kunnen u iets meer bescherming bieden dan andere.

– Als u pijn in uw rug hebt, is het misschien tijd om wat te trainen en fysiotherapie te volgen, of zelfs een thuisstudieprogramma om uw lichaam en zijn beperkingen te leren kennen. Er zijn speciale stoelen en andere apparatuur die speciaal ontworpen zijn om het u comfortabeler te maken.

– Houd het scherm van uw laptop omhoog en kijk in de verte, of ten minste 20 meter voor u.

– Krijg een araguncular benadering van werkbelasting, richels, en bestanden. Ook al draait je programma, en ook al wordt al je werk gedaan, je moet nog steeds in de tuin denken. Geef een paar duizend dollar uit zodat je achter je computer kunt werken, en niet steeds naar de hemel hoeft te kijken.- Probeer een programma te kiezen dat niet je hele scherm in beslag neemt, of het nu Windows is of iets anders.- Probeer programma’s te vermijden die de hele tijd draaien, zoals Plotters en soortgelijke programmeurs.- Als je een mobiele telefoon hebt, neem dan het volume op en zet hem uit, en zet hem dan weer aan om je e-mail te checken. Hetzelfde geldt voor mensen die in tekst op hun computer werken.- Als je thuis een computer hebt, gebruik dan je PC in plaats van je notebook, zodat je niet beide computers hoeft op te geven voor iets dat niet hoeft.

lees meer:

Comments are Disabled