Slimme verlichting: 5 tips die je leven snel veel makkelijker maken

Om je leven meer comfort en sfeer te geven is het niet vandaag de dag zonder verlichting. Het aantrekken van een kleurige outfit of het in- of uitkleden van je outfit kan nu ook met een behulpzame verlichting. Een luxe hoeveelheid verlichting geeft een hele opfrisbeurt aan je woning en creëert daarmee een ieder ruimte. Slimme verlichtingen brengen veel licht in de ruimte en leiden zo minder mensen af via lampjes die totale overvoeding baren. Hierdoor is het veel voorkomend dat je geest beter wordt, dus slimme verlichting helpt groeiende kinderen, werkt goed als terreinbeest en bespaart energie door niet te versnellen (geest)veroudering.

Slimme verlichting

Waarom slimme verlichting?

Lampen verliezen steeds meer hun weerspiegeling. Overal waar je kijkt is het alleen nog maar licht. Deze gebouwde afwezigheid van licht is een toestand waarin verstoordheid en onrust zich afspelen. Een zachte, 'slimme' verlichting creëert een ander beeld. Hierdoor voel je je bij wijze van positieve afwijking op de plaats van mens. Je leven wordt wat makkelijker en je voelt je veiliger. De meest voorkomende reden om slimme verlichting te gebruiken is een geestelijke groeiende mens die door deze verlichting in de kamer in meer rust kan groeien.

Wat is slimme verlichting?

Slimme verlichting is een verschuiving van de LED-techniek waarbij de smalle straling voor een grotere glans en meer warmte wordt gebruikt dan de bredere straling voor een zachter licht. Bovendien wordt de kleur licht wat meer gedimd. De slimme verlichting is daarmee erg voordelig in termen van energiebesparing en heeft een elegantere uitstraling dan de gewone verlichting.

Hoe slimmer moet het licht op je werkplek zijn?

Naast de hogere energiebesparing en grotere uitstraling van slimme verlichting is het natuurlijk ook nog belangrijk dat je werkplek er werkelijk goed uit ziet. Een werkplek zonder goede verlichting wordt snel een sfeer- en geesthuis. Daarnaast zijn de meeste werkplekken de enige plek in huis waar je gemakkelijkheid moet kunnen creëren. We zoeken het bedrijf van onze toekomst. Dus geen werkplek die niet aantrekkelijk is. Een werkplek die je gemakkelijk maakt. Dit kan een slim scherm zijn, slimme verlichting en de juiste kleuren.

Hoe slimmer kan een schoorsteenverbruik worden?

Het schoorsteendebit wordt opgevangen door het warmtewisselaandeel. Hierdoor is het aandeel warmte dat we in onze woning verspreiden ook omlaag gebracht. Hierdoor zijn we minder zuinig op onze energievoorraad en kunnen we meer energie overhouden voor onze gezondheidssituatie zoals:

  • De weg afzetten met een gezond lichaam;

  • Een gezin bouwen;

  • Een goede studie doen;

  • Een onderneming opstarten;

  • Een goede baan vinden;

  • Alles wat we beleven op aarde…

Dus een schoorsteenverbruik dat maar op de 10% van de capaciteit bleef staan.

Slimme verlichting: wat is de prijs en hoeveel is het?

Slimme verlichting is niet alleen duurzaam, maar ook duurzaam in de aankoop. De prijs van de slimme verlichting hangt met name af van de kleur en de afmeting. Een kleur zonder stroomverbruik is duurder dan een groenverlichting.

Comments are Disabled