Irrigatie Systemen

systeem

Alvorens een irrigatiesysteem te installeren is het noodzakelijk eerst een landschapstekening te maken als leidraad voor de installatie. Op basis van het installatieontwerp voor een bepaald landschap moet eerst worden geanalyseerd. Bijvoorbeeld, hoeveel water is nodig volgens de specifieke eisen, de beperkingen van de ruimte, het bodemtype en het klimaat.

De International Irrigation and Irrigation Association werd in niet-gecondenseerde vorm opgericht als een dienst aan de universele aanbieders van irrigatie. De vereniging fungeert als nationale regelgevende instantie voor die onderdelen, die onder het toezicht van de irrigatie-aannemer over irrigatie vallen. De vereniging vertegenwoordigt en stimuleert irrigatie aannemers, en fabrikanten om te voldoen aan de wet dwingende eisen.

Systeembeheerder Utrecht zijn bekend door de grote verscheidenheid van het apparaat dat levert op irrigatiesystemen. Een voorbeeld is de sprinkler, maar een paar andere voorbeelden zijn de druppelslang, bodemvocht controller of bodemvochtregelaar, druppel sproeiers, slanghaspel en slang repareren, enz.

Irrigatiesystemen zijn ontworpen om de complexe taak uit te voeren van het gelijkmatig verdelen van water om denkbaar te zijn op de gecontroleerde snelheid, zolang deze aanbevelingen worden opgevolgd. Een landschapsarchitect moet plannen: hier is de rol van de landschapsarchitect. Er moet een irrigatieplan worden opgesteld dat begint bij de plaats waar de planten rusten tot aan de druppellijn en de ruimtebeperking die bindend kan zijn zoals waargenomen door een landschapsarchitect. Irrigatie vereist maatregelen te nemen op het juiste moment gegeven in een bepaalde hoeveelheid aan een irrigatiesysteem zo veel als een juiste tijd in irrigatie systeem geselecteerd hangt ook af van de stadia van de groei. In sommige situaties een goed irrigatiesysteem moet worden ontworpen voor een bepaald seizoen.

Navigator van een sprinkler systeem moet verantwoordelijk zijn om ervoor te zorgen dat de irrigatie kleppen goed zijn afgesteld en dit is ook om de veiligheid te waarborgen. Irrigatie kits moeten gemakkelijk beschikbaar zijn voor degenen die ze nodig kunnen hebben op het moment van installatie. Irrigatie systeem moet worden ontworpen om besmetting van elk type van verontreinigende activa verkocht te voorkomen. Irrigatiesystemen moeten voldoen aan de verontreinigingscode, anders kan de kwaliteit ervan worden aangetast. Er moet een of andere vorm van degradatie controlesysteem in het systeem.

Een van de belangrijkste ding dat moet worden gegeven aandacht is de hoeveelheid water te verdelen. Het merendeel van de systemen leveren aan onder minimale hoeveelheid gallons per minuut en de opgeslagen hoeveelheid zal afhangen van de hoeveelheid water die moet worden weergegeven en ook op het type sprinkler gebruikt.

Irrigatiesystemen brengen veel voordelen voor het milieu en onder hen zijn de volgende: waterbesparing, milieubehoud, vermindering van het vochtgehalte, vochttoename, controle van de plantengroei, gebruikte soorten en waterzuivering. Waterbesparing kan in verband worden gebracht met de kwaliteit van het water dat via het irrigatiesysteem wordt geleverd, hetgeen ook indirect van invloed zal zijn op de waterbesparing.

Waterbesparing houdt rechtstreeks verband met het waterbeheer en de watervoorziening voor de controle van een irrigatiesysteem, de chemische kwaliteit, alsook de milieuvoorziening en we zouden eerst de dekken moeten opruimen en onmiddellijk resultaat moeten boeken.

Irrigatie systeem helpt bodemerosie te verminderen en ongeveer 50% van het waterverbruik. Dit verbetert ook de opvang van regenwater. Irrigatiesystemen controle bodemerosie en een efficiƫnter beheer van het irrigatiesysteem het verbeteren van waterbehoud, alsmede de waterkwaliteit en kwantiteit, dus geen wonder waarom het algemeen bekend staat als irrigatiesysteem, dus wat is uw keuze?

 

Comments are Disabled