Hoe QR Codes maken

qr codes

Laten we eens kijken wat we kunnen doen op iOS.

Eens de code gegenereerd is, moet je hem kopiëren naar een plaats op je telefoon (het maakt niet uit waar, je zal hem uiteindelijk opslaan). Wat ik ook onhandig vind, is dat ik de code ook niet naar de desktop kan kopiëren. Als ik de code op het bureaublad markeer, verschijnt hij correct, maar als ik hem naar de telefoon kopieer, verschijnt hij niet.

Dus, om te beginnen met het maken van QR codes, is dit wat je moet doen:

1. Kies een tekst editor. Hernoem de bestandsextensie naar .qr en open het.

2. Kies een bestemming voor uw .qr bestand zoals bureaublad.

3. Kies parameters voor uw nieuwe Eigen QR code  zoals type=0x waar de gegevens moeten worden weergegeven in 3 dimensies en scan rate=15 (ik kies 15 voor mijn snelheid – de beste van de twee snelheden)

4. Kies QR Code toevoegen in het beschikbare opmaak menu.

5. Tik in het venster Nieuwe QR code maken op het keuzerondje Label en geef uw code een naam zoals Hotel_Hotel of site:Hotel_Hotel en tik op OK.

6. 6. Selecteer in het volgende venster een voorgedefinieerde stijl (Groep van stations), bijvoorbeeld Ochtend-Vertrek. Het is beter om alle stukjes bij elkaar te zetten, dan is het later makkelijker voor u om foto’s toe te voegen.

7. Selecteer elk van de afbeelding, bijvoorbeeld de boekingspagina, Boekingsaanbieding, Huisreservering, of iets anders zoals alleen de kamers in het blok.

8. Om de afbeelding van de boeking toe te voegen, sleep (geen selectie) uit de Afbeeldingen galerij en de Bibliotheek lokaal, klik op de Creëer knop wanneer u een plaats heeft gevonden om de afbeelding toe te voegen. De afbeelding zal direct onder de code verschijnen in beide versies (het zal groen, geel, rood of blauw zijn).

9. Om de Huisreservering toe te voegen, sleep (geen selectie) uit de Bibliotheek, dan de Reservering en voeg onder de code het nummer met huisnummer toe. In hetzelfde venster, zoek deHuisreserveringontvangende afbeelding en voeg dezelfde code toe boven waar het Huisnummer staat.

10. Om de afbeelding Aanbieding reservering toe te voegen, sleep (geen selectie) vanuit de Bibliotheek, dan de Reservering en onder de code, staat een aanbiedingscode. Kopieer deze aanbiedingscode van de afbeelding en plak deze op het aanbiedingsvenster in het aanbiedingsblok dat u heeft aangemaakt.

11. Klik op Volgende.

12. Kies uit de knop Voorbereiden een thema en druk op de knop OK.

13. Selecteer bij de knop Toestaan de mensen die dit certificaat moeten kunnen gebruiken en klik op Toestaan.

14. Selecteer aan de linkerkant van het scherm Kopiëren om door te gaan en klik op OK.

15. Selecteer helemaal links in het scherm Embed this image in the site, selecteer de positie aan de linkerkant.

16. Kies HTTPS: klik op Opslaan.Let op dat u in hetzelfde scherm het standaard certificaatpad wijzigt als u SSL vanuit Internet explorer inschakelt. Dit is belangrijk. Door het pad te wijzigen, kunt u de map(pen) opgeven waarin u het bestand wilt opslaan. Als u dat niet doet, worden de wijzigingen onmiddellijk doorgevoerd.

17. Herhaal de stappen 15-16.

18. Selecteer in de knop Selecteer een certificaat voor uw domeinnaam een certificaat dat overeenkomt met de naam die u voor uw domeinnaam hebt ingevoerd.

19. Selecteer het certificaat.

20. Klik met de rechtermuisknop op het certificaat en selecteer De status van uw domeincontroller bewijzen.

21. Klik op Nu vernieuwen.

22. Klik op de knop Let op om de sitebeheerder te waarschuwen.

23. Klik op de pijl omhoog om de site te tweaken.

24. Volg stap 5.

Deze stappen kunnen automatisch worden uitgevoerd.

Deze tips zorgen ervoor dat uw site kritisch blijft voor uw bedrijf.

Voor meer informatie bezoek

 

Comments are Disabled