Hoe maak je een back-up van PC-spellen?

pc spellen

Waarom download je een gekraakte server?). Ik werd lid van een server en werd gebanned voor het downloaden en te hard proberen!

Mijn vriend, die een expert is op het gebied van deze servers, vertelde me dat de sites die deze gekraakte servers aanbieden mensen een client laten downloaden die elk stukje informatie naar het Evil Netwerk stuurt. Natuurlijk, Evil heeft de mogelijkheid om te volgen welke data er gedownload wordt. Dit betekent dat zodra je een gekraakte client downloadt, 4-5 MB aan data naar het netwerk wordt gestuurd, en analyse van deze data door het Evil netwerk later laat zien dat je achterloopt of dat je computer trager wordt.

Zie je hier een trend die jij vast ook ervaart bij het downloaden van cracked client files? Ze komen van willekeurige computers in het internationale bereik van het internet.Deze servers hebben ingebouwde Adware en Spyware om je computer aan te vallen!

Ik heb zelf een gekraakte disk die ik bij een bekende winkelier heb gekocht. Had ik virussen, spyware, of adware op mijn oorspronkelijke aankoop? Reken maar! Ik heb het spel zorgvuldig getest voordat ik het terugstuurde en het was ongerept. Ik was blij dat ik geen virus, spyware of adware op mijn oorspronkelijke aankoop zou hebben. Het eerste wat me tot een boze glimlach zou hebben gebracht, is dat het mijn enige spel was op dat type server. Het enige was de grootte van het ISO-bestand, die was klein. Het volgende dat me een trotse glimlach zou hebben bezorgd, is dat het spel niet langer in ISO formaat was. Het was nu in een gewone flash drive. De noob die naast me staat zou me waarschijnlijk van mijn geld hebben opgelicht. Probeer nooit mensen te misleiden om gekraakte of illegale software te kopen. Het zal allemaal zo simpel zijn als dat – een oplichting.

Gestolen of gecrashte PC Spellen

Als er een gekraakt of gestolen PC spel in je brievenbus ligt, denk je dan wel twee keer na om het te kopen? We denken allemaal graag dat we ons best doen om onze computers veilig te houden, onze games veilig te houden en onze originele PC-game veilig te houden. Heb je ooit een truc of een cheat gekend om je spel te redden? Yep, het bestaat. Een heleboel mensen hebben een aantal vrij nuttige downloadbare software bedacht die het spel zal breken als het in de drive wordt gestoken. Terwijl je speelt, het spel vernietigt of op een of andere manier breekt, zal de software de spelgegevens wissen. Dit kan het hele spel vernietigen, maar je bent slechts een onnadenkend slachtoffer in deze zaak.

Gamers die back-up PC-spellen willen spelen

Dus, met al deze informatie in de hand als een computerwetenschapper, ben ik onlangs op zoek gegaan naar een manier om PC-spellen te back-uppen. Ik was letterlijk geschokt toen ik ontdekte hoe gemakkelijk het is om een PC spel te branden. Dit was de eerste keer dat ik een product voor het kopiëren van games kocht, maar ik was zo blij dat ik het gedaan had dat ik er maar één keer voor hoefde te betalen. Ik kreeg de software, installeerde het en draaide het in minder dan 5 minuten. De steile prijs in vergelijking met het kleine bedrag en het risico dat ermee gemoeid is, deed me vooruit springen op de game kopieer software download ringen rond het web. Het bleek juist te zijn, ik hoefde slechts $29.99 te betalen om uit te vinden hoe ik PC-spellen kon back-uppen. Ik was blij dat ik mijn geld niet verspild had in de hoop op een hi-holm of bedorven software.

Met behulp van de PC game kopieer software is het nu een zeer eenvoudig proces om een backup te maken van elk spel. Je kunt in minder dan 5 minuten een reservekopie maken van je favoriete spellen en het beste is dat je er geen fysieke opslagruimte voor nodig hebt. Als u een back-up van uw games wilt maken, zorg er dan voor dat u een robuuste gepantserde PC game kopieer software krijgt in plaats van de eenvoudig te gebruiken muziek of film kopieer software.

Als je zeker weet dat je een backup wilt maken van je PC games, koop dan de software waarmee je computer DVD disks kan lezen en schrijven. Dat is het, nu hoef je alleen nog maar de originele spel-dvd erin te stoppen en de software een image van het spel te laten maken. Dit zal enkele minuten duren, afhankelijk van de grootte van de DVD om de image te maken. Wanneer het image-bestand is gemaakt, moet je een lege DVD plaatsen en de software zal ook de reservekopie schrijven, als je al een reservekopie van het spel hebt.

Hier zijn de 3 stappen over hoe een backup te maken van PC games:

1 -brand de reservekopie van je spel. Dit neemt slechts enkele minuten in beslag, leg het originele spel in de brander, start de software die sterren zal schieten, brand in de nieuwe lege DVD en je hebt een back-up van je favoriete spel.

2 – speel met de backup. Binnen enkele minuten kun je spelen met de gebrande versie van je spel met een mod chip of patch.

3 – Berg het originele spel op om het veilig te bewaren.

Comments are Disabled