Hoe kunt u uw eigen project ontwerpen?

Ambacht design Zwolle

Design kan een verschil maken in de manier waarop een project wordt bekeken. Geen twee projecten zijn op dezelfde manier gemaakt. Toen u uw project ontwerp, was het gebaseerd op uw ideeën. Maar als u er nu over nadenkt, vindt u misschien geen fout in het oorspronkelijke idee.

Je hoefde niet naar iedereen toe om hun inbreng in het project te krijgen. Het is veel gemakkelijker om het standpunt van iemand anders te krijgen als je met een paar oude gidsen werkt. Mensen kunnen meer dan het object van dichtbij zien. Zij weten precies hoe het is en zij zullen het voor u inschatten. Vaak kan de mening van de koper een zeer betrouwbare bron van informatie zijn.

Wees bereid om een aantal onbekende ideeën en aspecten van ambacht design te nemen, plus uw doel of idee voor het object. Als je eenmaal specifiek weet wat je wilt, en je kunt een lijst geven van alle dingen die je in het object wilt hebben, kunnen sommige ideeën gemakkelijker komen als je het “in levende lijve” kunt zien.

Wanneer je een geweldig idee hebt voor een voorwerp, wacht dan niet tot het in je hoofd blijft rondspoken, anders kom je misschien nooit aan de uitvoering van het project toe. Pak de telefoon, en begin mensen te bellen die misschien geïnteresseerd zijn in het object. Misschien heb je wel goede ideeën voor stropdasspelden die passen bij je eigen persoonlijke stijl.

Ik ben zeer geïnteresseerd in fotografie. Ik heb altijd een goed oog gehad voor het richten van een lens op een onderwerp dat zich op de achtergrond van het kader bevindt, zodat ik de kans krijg om een paar goede foto’s te maken. Dat is wat u zou moeten doen om uw ideeën te delen via uw voorwerpen.

Heb een constructief gesprek met iemand met wie je nog steeds kunt omgaan. Heel vaak staat het voorwerp al op zijn plaats, maar was het tot nu toe niet het idee van het voorwerp. Toch wist je dat het een goed meubelstuk zou zijn of een oppervlak om een project op te hangen dat een “matzwart” nodig had. Naarmate u er meer aan gewend raakt, zult u misschien meer plezier beleven aan het werken met het voorwerp dan u had gedacht. Het kan bijna zijn eigen persoonlijkheid krijgen terwijl u uw ambachtelijke design vaardigheden leert en aanscherpt.

Een andere truc is een grote veerspiegel of een andere lichtgewicht, maar toch reflecterende spiegel mee te nemen en die voor de camera of een ander oppervlak te houden. Ken uw doelstellingen. Als u een fotoverzamelaar bent, raadpleeg dan een goede fotogids of zorg ervoor dat u de juiste zakjes fotopapier, film, tijdschriften enz. hebt om de spiegel direct aan uw object te bevestigen. Misschien wil je een gat voor de spiegel in de bovenkant maken als hij niet op zichzelf zweeft. Soms is het voorwerp een geheel van voorwerpen die met de foto verbonden zijn. Het idee is om het voorwerp in beeld te houden.

Comments are Disabled