Hoe de beste computerhulp te vinden

computer

Verrassend is altijd het meest onverwachte. In de meeste gevallen zal een Computer reparatie Nijmegen een mechanisch probleem hebben, of misschien wat software problemen. Hoe dan ook, uw machine moet worden gerepareerd, maar hoe vindt u ze?

Als u het moeilijk vindt om betrouwbare computerhulp in uw omgeving te vinden, hoeft u zich geen zorgen te maken. De meeste computerherstelbedrijven en winkels zijn 24 uur per dag open, dus u hoeft niet te wachten tot uw computer gerepareerd is. Plus, ze kunnen ook behoorlijk betrouwbaar zijn. Ik liet mijn PC altijd repareren in een winkel in het ontluikende DellClassroom DC, vlak bij het Witte Huis. Zij en een paar andere in de buurt winkels zijn het beste van het beste en ik zal toegeven ze zijn een beetje duur, maar je krijgt wat je betaalt voor en het kan nooit kwaad om te proberen een winkel of twee.

Ook al heb je misschien een MAC computer, een HP Compaq, Dell of een IBM, je moet nog steeds op zoek naar de computer hulp die kan bijwonen aan uw specifieke behoeften. Het goede nieuws is dat er veel bedrijven zijn die niet alleen de Dell adviesdiensten kunnen leveren, maar ook hardware en software als u die nodig hebt.

Computer winkels waren ooit een favoriete hang out van tieners en andere jonge volwassenen, maar ze zijn nu ingehaald door de jongeren met onderwijs, werk, en sociale leven. Een computerwinkel ziet er loucheer uit dan een winkelcentrum, maar nog altijd beter om naar te kijken. Toch hou ik van enige veiligheid en wil ik liever niet dat mijn computer en gegevens gestolen worden of zoek raken. Dus struin ik het net af en probeer de goede bedrijven uit.

Ik ben graag de baas over mijn computer en weet dat ik hem goed moet laten repareren en mijn gegevens van rekeningen moet laten registreren, vooral als ik weet waar creditcards en bankrekeninggegevens worden bewaard. Ik hou ervan alle inkomende en uitgaande post te scannen omdat, wel, ik heb mijn Sensenet nieuwslezer en er zijn bepaalde bladen waar gewetenloze mensen in zitten. Sommige van deze mensen infiltreren zelfs je computer via de SNS. Als je Outlook hebt, moet je al een filter hebben, want sommige van deze oplichters sturen hun lijsten door naar hun vrienden en wie weet welke andere mensen ze nog meer kennen.

De oplichters gebruiken het internet ook om gevoelige informatie te verzamelen. Ze stelen uw identiteit en kopiëren dan uw medische gegevens en andere echt gevoelige informatie, zodat ze die samen met uw identiteit naar de autoriteiten kunnen sturen. Ja, ze zullen uw identiteit stelen en u zult de deur moeten openen en afscheid moeten nemen van uw identiteit. Maar als je weet hoe je jezelf moet beschermen, kun je dit voorkomen en kun je ook wat geld innen voor het verstrekken van de gegevens.

Hier zijn enkele tips voor tech bescherming voor uw prive-bestanden met het risico te worden gestolen of om de gegevens van uw computer:

1. Ruim de tijdelijke bestanden op die zich in uw “Systeembestanden” bevinden en verwijder tijdelijke bestanden uit “Alle programma’s”. Zelfs als u uw computer alleen gebruikt om op het net te surfen en uw mail te controleren, kunnen deze uw computer echt vertragen. Houd deze bestanden schoon en vrij van spyware om andere infecties te voorkomen.

2. Start en probeer het gebruik van een register cleaner. Omdat het register een ongebruikte bron van gaten is, is het belangrijk om het op orde te houden en vrij van programmafragmenten en infecties. Dit zal schijfruimte vrijmaken en u zou in staat moeten zijn om gemakkelijker adem te halen.

3. Het verwijderen van ongewenste spyware en virussen. De spyware en virussen kunnen uw machine echt vertragen en zelfs wegvagen, dus het is essentieel om deze te verwijderen om uw machine te versnellen. Als uw computer traag werkt, is hij waarschijnlijk geïnfecteerd met een of ander virus of spyware. Deze moeten onmiddellijk worden verwijderd met uw anti-virus en anti-spyware programma’s.

4. Update Windows. Omdat er altijd nieuwe virussen en spywares online komen, is het belangrijk om uw software up-to-date te houden. Controleer Windows op updates en updates zijn noodzakelijk om uw gegevens, programma’s en hardware up-to-date te houden.

5. Onderhoud uw computer. Het maakt niet uit hoe oud uw computer is, hij heeft nog steeds voortdurend onderhoud nodig om uw software draaiende te houden en te laten groeien. Onderdeel van dit onderhoud is het verwijderen van tijdelijke bestanden van uw harde schijf en het legen van tijdelijke bestanden in uw webbrowser. Het kan vrij duur zijn om uw computer te laten overleven en u moet altijd een schijfopruiming uitvoeren om ruimte vrij te maken. Vergeet ook niet alle randapparatuur uit te schakelen wanneer u deze niet gebruikt om oververhitting te voorkomen.

6. Ga op zoek naar randapparatuur. Ondanks de overeenkomsten in veel computertoetsenborden, zijn gespecialiseerde beschermende toetsenborden duurzamer en moeilijker te beschadigen. Veel toetsenborden zijn gemaakt van voorgevormde gel, die licht en buigzaam is.

7. Maak een back-up van uw gegevens. Het spreekt voor zich dat een crash betekent dat u alles verliest. Om gegevensverlies en een grote IT-hoofdpijn te voorkomen, moet u een back-up van uw gegevens maken. Gebruik de onderstaande methoden om dit te bereiken.

8. Gebruik het Windows-besturingssysteem. U kunt uw Windows-besturingssysteem gebruiken om een back-up van uw gegevens te maken via de replicatieservice.

 

Comments are Disabled