De beste tijd om te zoeken naar iPhone reparaties

iphone garantie

Eenvoudig betalen!

Het is de moeite waard om een kleine oefening te doen om na te gaan hoeveel je denkt dat je bereid bent uit te geven aan iPhone reparaties. Als je de neiging om naar de iPhone reparaties te kopen van het internet op een regelmatige basis is het waarschijnlijk een goed idee om slechts een paar telefoons per jaar te repareren (afhankelijk van het probleem en hoe vaak ze opduiken). Dat is ongeveer de gemiddelde kostprijs voor basis iPhone problemen. En het is ook een goed idee om te weten of je wel of niet bereid bent om zoveel uit te geven aan één iPhone reparatie.

Zoals degenen die iPhones hebben weten, de telefoon is zeer delicaat. En omdat iPhones nog steeds perfect zijn voor beginners, is het vaak de moeite waard om ze naar een iets duurdere winkel te brengen die ook waarde hecht aan je iPhone. Wees niet bang om suggesties te vragen. Of, als je er echt een hekel aan hebt om je telefoon mee te nemen naar een winkel, laat hem dan in de winkel liggen. Maar aangezien ze je waarschijnlijk kosten in rekening zullen brengen om je telefoon te zien, is het misschien de moeite waard om eerst een offerte te vragen zodat je je zenuwen niet verliest.

Welke garantie heeft uw Scherm reparatie Vlissingen?

iPhones worden eigenlijk gemonteerd onder een verscheidenheid van garanties. Daarom is het verstandig om te kijken wat elke garantie doet en welke iPhone garantie het beste bij jou past. Het eerste wat je moet doen is kijken of je verwacht volledige of gedeeltelijke reparaties te krijgen. Hoewel iPhones zijn gebouwd om schokbestendig te zijn, zijn ze ook in staat om te barsten als ze worden geraakt of vallen. Als je een iPhone hebt gekocht bij een erkende wederverkoper is het verstandig om eerst bij dat bedrijf na te gaan of je telefoon goed werkt. Hoewel dit misschien geen noodzaak is, bespaart het je een hoop geld als er toch iets misgaat.

Afhankelijk van wat je telefoon is, krijg je ook een jaar tot 24 maanden garantie. En als je je telefoon bij een winkel of tussen twee verschillende erkende wederverkopers hebt gekocht, heb je mogelijk een garantie van een jaar tot 24 maanden. Als een van deze opties je interesseert, zul je blij zijn dat je de tijd hebt genomen om je reparatieoptie zorgvuldig te kiezen voordat je het aan een freelancer overhandigt.

Hoeveel zal uw telefoon verzekering kosten?

De kosten van iPhone reparaties kunnen oplopen van $150 tot $400 extra. Verzekeringsplannen die iPhone reparaties aanbieden voor zo weinig als $50 per keer kunnen echt een hoop gedekte gesprekken omvatten. De delen van de telefoon die niet gedekt zijn, kunnen tussen de $50 en $150 kosten, en afhankelijk van de ernst van de scheur of het gat, kan uw dekking worden beëindigd en uw contract met een service ongeldig worden.

Afgezien van de mogelijke beëindiging van uw polis, wat een deftige manier is om te zeggen dat u na 17.00 uur geen oproepen meer kunt ontvangen, is de op een na duurste optie een $100-garantie voor een nieuwe bestuurder. Als een service een gebroken bitje niet vervangt, zal hij u vertellen dat het onder garantie valt en dat u gewoon een vervangingsoptie uit het menu moet kiezen. Als de bit in orde is, kunt u kiezen om het onderdeel of de service te kopen.

Wanneer is de beste tijd om te zoeken naar iPhone reparatie?

Zorg ervoor dat je de garantie van je telefoon hebt gecontroleerd

Controleer of je telefoon onder garantie valt door naar de website van de fabrikant te gaan en de garantiegegevens van je telefoon te controleren. Als je een vervangende telefoon krijgt toegestuurd of merkt dat je telefoon in orde is, breng de telefoon dan terug naar de winkel om je artikel terug te nemen, of geef het aan een vriend of familielid. Zodra je hebt gezien of je artikel naar behoren werkt, kun je contact opnemen met de fabrikant om te bepalen hoe snel je een vervangende telefoon zult ontvangen. Sommige fabrikanten kunnen u zelfs weken na aankoop van een vervangend toestel een vervangende telefoon geven. Als geen van deze dingen gebeurt, kunt u altijd contact opnemen met een vertrouwde reparateur om de schade te beoordelen.

 

Comments are Disabled