Android-telefoons

androidAangezien veel Android-Telefoonwinkel Vlissingen nu 4.0 Ice Cream Sandwich draaien (gebaseerd op Android 4.0Ice cream Sandwich) werken systeemingenieurs aan vier grote releases van Android in 2011. Een van de vier nieuwe updates is de toevoeging van camera aan Android L Camera. camera wordt gebruikt als een tweede camera die wordt geïnstalleerd samen met de camera-app. Deze tweede camera kan worden gebruikt voor gezichtsherkenning en voor het opnemen van video’s.

De Asus Eee Pad Transformer is onopvallend gebaseerd op de Xoom met een paar aanpassingen. Het beeldscherm van het apparaat is een LCD backlight type waardoor het een dikte heeft van ongeveer 10mm. Het wordt aangedreven door een 2600mAh verwijderbare batterij die in de tablet is achtergelaten. De Asus Eee Pad Transformer is veel actiever dan de Ice Cream Sandwich gebaseerde Eee PC 1000 bottom line, in termen van zijn prijs, kracht, prestaties, en aanpasbaarheid.

Android 1.1Froyo is de nieuwste versie van Android die momenteel wordt gebruikt in HTC Secton en Toohards. Froyo is Android 4.0.x met voorwaartse compatibiliteit evenals een paar toegevoegde functies. Froyo is v4.0x omdat het gemaakt is na de Android 3.0-angery omdat het in een notendop gemaakt is en daarbij functies die niet zo goed waren eruit gehaald zijn. Standaard ondersteunt Froyo camera, GPS en USB oplaadbare batterij. Het ondersteunt ook HDMI-connectiviteit, Bluetooth, 4G, Wi-Fi en nog veel meer. Froyo is in de eerste plaats ontworpen als een zuiver touchscreen toestel en het mag geen andere apps van derden of aangepaste apps draaien. Maar als je een power user bent en bereid bent om je aan te passen aan Froyo, kun je de tablet veel verder uitbreiden dan zijn traditionele doel.

Froyo is nog steeds in zijn beginfase, maar het wordt steeds populairder. De ontwikkelaars moeten zowel de A-B omschakeling als Froyo steunen omdat zij hoofdzakelijk op dezelfde processor worden gebouwd. Terwijl de Xoom werd ontwikkeld door de Britse telecommunicatie-exploitant freeview, gefinancierd door het Department of Communications, wordt ADSL geleverd door Ofcom voor de gebruikers van digitale TV. Op de Britse markt zijn er twee Ofcom-pakketten van de Froyo-smartphone, met onder meer ondersteuning voor 20.611 frequentieaggregatie en 64 kbps upstream bandbreedte.

Android 2.1E Flat Sense is de eerste versie van Android die zal worden ondersteund door groothandelsverkopers die smartphones op de Britse markt verkopen. Het ondersteunt HSPA + 3G, EDGE, GPRS, EDGE-ongerechtigde G-CDMA, EVDo en HSP 1.0. Het biedt geen ondersteuning voor 3G, EDGE of GPRS.

HSP 1.0 wordt gedefinieerd als een versie van Android die wordt ondersteund door HSPA+ 2+ toestellen. Het heeft verbeterde media speler, spelletjes en multimedia functies. Een andere functie is de meldingsbalk. HSPA+ 2+ zal worden ondersteund door alle Android versies inclusief Eclair, Froyo en Gingerbread.

Er zijn veel gebundelde toepassingen met Android. Ze omvatten GPS, A-GPS, WiFi, Bluetooth, PCMCIA, Droid, Talk diensten, webbrowsers zoals Chrome en Firefox, E-mail Tools,opendialmail.com, yahoo mail, Google conferencing, Document tool, trajectoryobiography.com en vele stylus toepassingen.

Sony en Samsung hebben de ogen gesloten met hun nieuwste dual core processors. Google en HP hebben hun dual core processoren geïntroduceerd met de introductie van hun dual core processoren. AMD heeft zijn Penryn tablet geïntroduceerd die draait op Android 3.0, en Penryn wordt beschouwd als het nieuwe kind op het blok voor dual core processoren. Voor de introductie van de Penryn tablet heeft Samsung de Chromebook Pro geïntroduceerd die draait op Penryn. Er zijn veel nieuwe Android-apparaten in de maak. Deze omvatten de Nexus 7, Google Nexus 10 en de aankomende Sony Xperia Z. Een dergelijk exclusief Android-apparaat van Samsung is de Galaxy Tab. Het is een 7 inch tablet, wordt geleverd met een quad core processor en 32 GB RAM. Het heeft alle functies van de Galaxy S tablet, maar het is veel beter dan elke andere Android tablet. Een ander groot voordeel van deze nieuwe tablet is dat hij is geregistreerd in Google Play, wat toegang biedt tot een breed scala aan apps, ook voor degenen die gek zijn op films.

Er worden voortdurend nieuwe Android-versies geïntroduceerd voor mobiele telefoons en diverse andere handheld apparaten. Maar er zijn momenten, zoals ze zeggen, dat je verstrikt bent in een gesprek en niet kunt horen wat er gezegd wordt. Dit is niet zo’n probleem voor mensen die Blackberry, iPhone, Nokia, BlackBerry enzovoort gebruiken, omdat deze fabrikanten de auto-lock functie hebben ingeschakeld. Als u dit soort telefoons hebt gekocht en nu merkt dat u ze niet kunt gebruiken, hoeft u ze niet los te koppelen van de plug-in lader. Nogmaals, dit soort laders worden niet door de telefoonfabrikanten zelf gemaakt.

Comments are Disabled